Aanpak

Je team in kaart

Hoe gaan we te werk?

Om je goed te kunnen helpen willen we allereerst weten wat je wilt bereiken met De Haalbare Kaart. Gaat het om een leuke bedrijfsuitje, een luchtige teambuilding of een serieuze teamtraining? Als duidelijk is wat de wensen zijn, wordt er een voorstel geschreven. Hier kan nog vrijuit op gereageerd worden om de voorstellen aan te scherpen. Bij een akkoord worden de uitgewerkte plannen ter ondertekening opgestuurd en starten de voorbereidingen. 

Indien nodig krijgen deelnemers vooraf informatie toegestuurd. Dit kunnen testvragen zijn in het kader van een training, maar het kan ook zijn dat er informatie komt ter voorbereiding op een activiteit.

Na een activiteit wordt altijd contact opgenomen om te checken of alles naar wens is verlopen en of er nog open eindjes zijn….

 

 

 

Coaching:

De Haalbare Kaart is ook heel goed inzetbaar voor individuele coaching. Neem contact op om te bespreken hoe vraag en aanbod het beste bij elkaar kunnen komen.

 

Wat wil je?

  Klik op de teksten voor meer uitleg

Een teamdag kan vele doelen dienen. En omdat we hopen dat we de juiste dingen doen, is het belangrijk dat onze klanten weten wat ze willen bereiken.