Veelgestelde vragen

Durf te vragen

Het is niet altijd duidelijk wat je mag verwachten van een teamdag. Hopelijk helpen de volgende vragen en antwoorden je om een beter beeld te krijgen.

Wat maakt De Haalbare Kaart bijzonder?

 

De Haalbare Kaart werkt met een heel laagdrempelige methodiek: ‘De Wereld van Verschil’. Geen theoretische aanpak maar praktisch aan de slag met prachtige landkaarten die uitnodigen om letterlijk in beweging te komen. De Haalbare Kaart werkt met veel speelse werkvormen die heel leuk zijn om te doen, maar ook veel inzicht geven in hoe we van nature dingen aanpakken… en ruimte geven om nieuwe manieren uit te proberen.

Is een training confronterend?

Ja, maar dan wel op een heel milde en prettige manier! Tijdens een training gaat het niet over de jaarcijfers of de inkoop. Het gaat over de onderlinge relaties op de werkvloer en dat is altijd persoonlijk en dat kan altijd confronterend zijn. Het doel is om juist begrip te creëren voor de verschillen binnen een team en daarom wordt er altijd voor gezorgd dat elkaars grenzen gerespecteerd blijven.

Gaan we na zo’n training niet gewoon op de oude voet verder?

 

Dat mag niet de bedoeling zijn en daarom is een blijvende vinger aan de pols heel belangrijk. Neem contact op over onze mogelijkheden.

Gaat een training altijd over gedrag of is er meer?

Het gedrag is vaak een katalysator van hoe een en ander op het werk is georganiseerd. Als de zaken niet goed lopen, dan heeft dat zijn uitwerking op het team. En al het team ergens moeite mee heeft, dan heeft dat invloed op hoe het werk georganiseerd is. De organisatorische kanten van het werk zullen dan ook aan bod komen.

Wat is het beste moment om met De Haalbare Kaart aan de slag te gaan?

 

Voor elk moment is er een passend programma. Of er ingewikkelde thema’s spelen of omdat de collega’s elkaar beter willen leren kennen of omdat ze beter willen leren samen te werken. In overleg wordt gezocht naar het beste programma.

 

Is een training ook geschikt voor collega’s die elkaar nog niet zo goed kennen?

 

Juist dan is ‘De Wereld van Verschil’ interessant. Aan de hand van deze methodiek leren mensen elkaar op een enorm leuke en boeiende manier kennen. Het geeft een fantastische inkijk in wie we zijn, wat we belangrijk vinden én hoe we het beste met elkaar kunnen omgaan. Dit helpt enorm om een goede basis te leggen voor een effectieve en prettige samenwerking.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op!