Teambuilding

Om je team goed te leren kennen

Teambuilding is er op gericht om mensen beter te laten samenwerken en meer vertrouwen in elkaar te laten krijgen. Eigenlijk is het bedoeld om elkaar beter te leren kennen in situaties waar je elkaar echt nodig hebt. Tijdens teambuilden worden daarom leuke en uitdagende activiteiten gedaan die in eerste instantie vooral leuk zijn om te doen, maar ook om te ontdekken hoe ieder de uitdaging aanpakt; bloedfanatiek, lukraak, bedachtzaam of juist heel afwachtend? Situaties die niet hetzelfde zijn als op de werkvloer, maar wel inzicht geven hoe de dynamiek is binnen het team. Teambuilden is dus een heel leuke en actieve manier om te oefenen met uitdagende situaties en te spiegelen met de dagelijkse gang van zaken.

Basispakket

Er wordt in overleg een mooi activiteitenpakket samengesteld. Vooraf wordt besproken welke thema’s interessant zijn om hierin te verwerken. Bijvoorbeeld ‘overleggen’, ‘interactie’, ‘afstemmen’ of ‘onderling vertrouwen’. Tijdens de activiteit wordt gereflecteerd op wat er gebeurt.

Voor meer informatie kun je het best contact opnemen. Ik leg graag persoonlijk uit hoe het voor jullie het beste werkt!

Pluspakket

De teambuilding begint met een workshop in “De Wereld van Verschil” (zie Teamtraining stap 1). Ieder ontdekt de eigen gedragsstijl, de eigen voorkeuren en die van collega’s . Met de verkregen inzichten wordt geoefend tijdens het verdere programma van de teambuilding. Heel verrassend en heel verfrissend!

Voor meer informatie kun je het best contact opnemen. Ik leg graag persoonlijk uit hoe het voor jullie het beste werkt!

Kies nu het pakket dat bij jou past!

Reacties van deelnemers

Veelgestelde vragen

Is teambuilding fysiek heftig?

Nee, dat is niet de bedoeling. We dagen deelnemers graag uit op een andere manier: hoe pak je de samenwerking aan en hoe communiceer je met collega's?

Kan de teambuilding ook op de eigen locatie?

Soms kan het handig zijn om thuis te blijven. In onderling overleg wordt bekeken of de thuissituatie geschikt is voor de teambuilding. Zo ja, dan komen we graag naar jullie eigen locatie.

Zijn de begeleiders capabel?

Onze begeleiders zijn gediplomeerde teamtrainers en kunnen heel goed duiden hoe de samenwerking verloopt en (bij)sturen in het proces.

Gerelateerde blogs

Samenwerken is een vak

Samenwerken is een vak

Op school worden kinderen voorbereid op het volwassen leven. Ze leren een heleboel over dingen waar ze later mee te maken kunnen gaan krijgen. Ontzettend belangrijk natuurlijk, maar de vraag is natuurlijk: welke vaardigheden heeft iemand eigenlijk het hardst nodig in...

Lees meer
Een nieuwe website bouw je samen!

Een nieuwe website bouw je samen!

Vijf jaar geleden had ik geen idee van websites bouwen. Ik leverde wel eens teksten aan zodat iemand anders ze op de website kon plaatsen. Teksten schrijven heb ik altijd leuk gevonden, maar de digitale verwerking ervan richting website was niet mijn ding. Sinds ik...

Lees meer
6 redenen om je collega’s beter te leren kennen

6 redenen om je collega’s beter te leren kennen

Hierbij geef ik je 6 goede redenen om eens anders naar mensen te kijken. Het kan héééél verrijkend zijn!  1.   Je hebt vaak een beperkt of verkeerd beeld van elkaar.We interpreteren het gedrag van anderen. We vinden dat iemand sympathiek doet, of juist eigenaardig. We...

Lees meer