Een nieuwe website bouw je samen!

Vijf jaar geleden had ik geen idee van websites bouwen. Ik leverde wel eens teksten aan zodat iemand anders ze op de website kon plaatsen. Teksten schrijven heb ik altijd leuk gevonden, maar de digitale verwerking ervan richting website was niet mijn ding.

Sinds ik zelfstandig ben en mezelf veel nieuwe dingen heb moeten aanleren, heb ik me ook veel bezig gehouden met het bouwen van een website. Het vraagt veel nadenken over wat ik eigenlijk wil melden over mijn bedrijf. Wat is eigenlijk het belangrijkste, wat zijn ondersteunende zaken enzovoort. Al met al een enorm proces dat erg veel tijd kan kosten. Belangrijk om te doen, het zet je denken op scherp en helpt om goede keuzes te maken.

Veel mensen gaan zelf aan de slag om een website te bouwen. Veel zaken kun je namelijk gratis regelen en vooral startende ondernemers kiezen daar dan ook voor. Want er moet eerst maar eens geld verdiend worden voordat je geld gaat uitgeven aan dure bureaus die jou het werk uit handen nemen. Bij mij is het in ieder geval zo gegaan.

Tegelijkertijd; het bouwen van een goede website is echt een vak apart. De mogelijkheden zijn enorm en er zitten heel veel haken en ogen aan. Daar is kennis van zaken voor nodig, kennis die ik niet had. Mijn vorige website zag er wel mooi uit, maar er miste ook veel in de technische opbouw van het geheel. En dat komt de vindbaarheid en de effectiviteit van de website niet ten goede.

Met de hulp van marketeer Willex Duijst van BU3 heb ik duidelijk gekregen wát ik wil communiceren.  Thomas van der Burg en Vincent van de Brink van Bugloos hebben de website gebouwd en samen met mij meegedacht om de beste vorm hiervoor te vinden. Ik heb nu een website die ik erg mooi vind en die ook nog eens slim en technisch goed in elkaar zit. En daar ben ik heel blij mee!

Door de juiste krachten om me heen te verzamelen is er een mooi samenwerkingsresultaat ontstaan. Iets wat ik alleen nooit had gekund. Dus heren: bedankt!!!

Als je iets over deze website wilt melden, laat het weten. 

Bert Bos

Met De Haalbare Kaart breng ik teams letterlijk in kaart en help ik om de energie binnen een team de juiste kant op te laten stromen. Ik gun ieder een prettige werkvloer zonder irritaties en zonder gedoe.