Meer energie in het team

Aan het begin van een nieuwe baan of een nieuw traject zijn de meeste mensen vaak heel enthousiast. Er liggen nieuwe uitdagingen en dat betekent ook dat er nieuwe mogelijkheden zijn. Veel mensen worden daar blij van! Maar na verloop van tijd kan het zomaar gebeuren dat je dit enthousiasme niet meer ziet. De spirit lijkt vervlogen en het lijkt er op dat men weer in de oude groeven terecht is gekomen. Wat jammer!

Wat is er gebeurd? Zie jij dit alleen, of wordt jouw visie gedeeld door de rest? Waardoor is het enthousiasme van weleer verdwenen? Maar vooral; wat is er nodig om het weer terug te komen? Hoe kunnen we het juiste spoor herontdekken zodat mensen weer energie gaan voelen?

Tijdens de training wordt aandacht besteed aan:

  • Wat bepaalt of mensen enthousiast over hun werk kunnen zijn?
  • Zijn hierbij verschillen onderling?
  • Hoe is het voor een ieder binnen de huidige situatie?
  • Wat is er nodig om van een duf zootje naar een energieke situatie te komen?
  • Wie kunnen daarbij een belangrijke rol vervullen?

Na de training is er een andere energie binnen het team, weet iedereen waar energie verloren gaat en waar energie gewonnen en opgeslagen kan worden. De uitstraling van het team zal veranderd zijn en de teamleden voelen zich meer gezien in hun kwaliteiten.

Gerard V.

We hebben niet alleen stil gestaan bij onze verschillen, maar ook heel veel lol gehad met elkaar. Er begon zowaar weer wat te bruisen in ons team.