Bedrijfsuitjes

Voor een leuke dag met je collega’s

Wat verzinnen we deze keer voor het team? Elk jaar is het weer een puzzel om iets te bedenken waar iedereen zin in heeft en blij van wordt. De Haalbare Kaart werkt in dit kader samen met de mensen van ACTIVENTS en samen bieden we veel uitjes aan met een actieve en creatieve twist. Speels, uitdagend, een klein beetje fysiek en altijd verrassend. Nooit flauwe onzin dingen, maar altijd met een verdiepingslaag om elkaar beter te leren kennen en extra te genieten van de omgeving! Voor een uitgebreider aanbod, klik hier op de LINK NAAR ACTIVENTS.

De uitjes

Escape Room Anders

Het bekende concept: ontcijfer alle codes binnen de beperkte tijd, maar dan op basis van De Wereld van Verschil (zie training). Ontdek wat de verschillen binnen het team doen tijdens  verschillende opdrachten. Terugkoppeling na afloop.

De Pelgrimscode

In de 14e eeuw trokken Pelgrims naar Amersfoort om een wonder te aanschouwen. Wat was dit wonder en hoe gingen ze te werk. Beleef de tijd van de Pelgrims en ontdek de uitdagingen waar zij voor stonden. Een erg boeiend programma over de geschiedenis.

Verborgen Verleden

Er is een oud dagboek gevonden in Amersfoort maar de tekst is  slecht leesbaar. Wat er precies is gebeurd met Anne, een jonge vrouw die net op tijd ontsnapte aan de brandstapel. Gelukkig is de geschiedenis te reconstrueren in de stad en door linken te leggen.

De Buit

De bende van Brute Bertus is opgerold. Wie meldt zich aan en komt door de test? Ontdek de stad, verdiep je in de onderwereld en laat zien dat je tot de besten behoort. Speuren, vluchten en samen een crimineel mooie tijd hebben. Maar met knipoogjes!

Moord aan tafel

Er ontbreekt een belangrijke gast aan tafel. Waar is hij? Alle tafelgenoten weten meer dan ze vertellen, maar samen komen jullie er wel uit…. als het goed is. Kruip in de huid van een van de verdachten en voel de spanning. Als je wilt bij jou thuis!

Levend Cluedo

Wie heeft de misdaad op zijn/haar geweten? Er zijn meerdere hints te verdienen in de stad, maar hoeveel heb jullie er nodig om de misdaad op te lossen. Maak thematische teamfoto’s om hints te verdienen en de dader aan te kunnen wijzen.

Theatersport

Lachen, gieren, brullen… Of vind je dit toch te spannend om leuk te kunnen vinden? Feit is dat je improviseren kunt leren. Feit is ook dat het hartstikke leuk is om te doen. En zeker als je je durft te laten gaan. Gegarandeerd succes! Vergeet niet dat je er in op het werk veel profijt kunt hebben.

Levend Scrabble

Een andere manier om de stad te ontdekken. Fotografeer bijzonder plekjes op een bijzondere manier en verdien daar letters mee om de langste woorden mee te maken. En de eindlocatie te vinden! Welk team is zo taalvaardig  en fotogeniek om er als Scrabble kampioen vandoor te gaan?

Excursie Coelhorst

Ontdek de schoonheid van landgoed Coelhorst in Hoogland-West. Dit gebied is overzichtelijk maar heeft veel pareltjes om meer over te weten te komen. De geschiedenis van het Hoge Land langs de Eem,  maar ook over de Grebbelinie waarvan je nog veel kunt zien.

Wie is de mol aan tafel?

Teams strijden tegen elkaar om zoveel mogelijk geld te winnen met bijzondere opdrachten. Maar er is een saboteur die het tegenovergestelde wil. Lukt het om de saboteur te ontmaskeren en alsnog te winnen? Of worden alle trucjes doorzien?

Het Atomium

Een team kun je eigenlijk ook zien als een verzameling atomen. Tijdens het bouwen van Het Atomium leggen we een link tussen team de plek van mens of afdeling binnen de organisatie. Wat of wie draagt? Hoe lopen de lijnen? Erg leuk en boeiend!

Pubquiz

Gezellig elkaar testen op het gebied van muziek, vaderlandse geschiedenis, onze taal of topografische kennis. Het kan allemaal. Zelfs dat maffe kinderspelletje kan weer uit de kast. Wie durft de uitdaging aan en speelt dit leuke spel?

We vertellen je er graag meer over!

Enkele reacties van deelnemers

Veelgestelde vragen

Zijn de uitjes fysiek heftig om te doen?

Nee dat zijn ze niet. De binnenactiviteiten zijn het minst fysiek, maar de buitenactiviteiten vragen geen grote fysieke inspanningen. En als een activiteit toch te ingewikkeld is, dan wordt ter plekke voor een alternatief gezorgd.

Waar worden de bedrijfsuitjes aangeboden?

We zijn het meest en makkelijkst actief in Midden Nederland, maar op verzoek kunnen we ook elders aan de slag gaan. 

We hebben maar een klein team, is dat erg?

Onze teamprogramma's zijn gebaseerd op 10 personen of meer. Minder kan wel, maar dan is het handig om hierover af te stemmen met ons.

Gerelateerde blogs

Team Test 1

Team Test 1

Waarom loopt het niet optimaal? Je denkt leuke collega's te hebben, collega's die dezelfde motivatie hebben en goed werk willen leveren. Collega's die elkaar ondersteunen als het nodig is, maar elkaar ook durven aanspreken als iets niet goed gaat. Maar op een of...

Lees meer
Team Optimalisatie

Team Optimalisatie

Waarom loopt het niet optimaal? Je denkt leuke collega's te hebben, collega's die dezelfde motivatie hebben en goed werk willen leveren. Collega's die elkaar ondersteunen als het nodig is, maar elkaar ook durven aanspreken als iets niet goed gaat. Maar op een of...

Lees meer
Haal meer uit je team

Haal meer uit je team

Herken je het volgende? Je hebt veel prettige collega's, de sfeer is over het algemeen best okay, de werkoverleggen gaan prima, maar toch... Op een of andere manier heb je toch het idee dat er meer in je team zit dat wat je te zien krijgt. De resultaten zijn...

Lees meer