Nieuw: Escape Room DHK

Het concept van Escape Rooms is ondertussen vrij bekend: je sluit een groep mensen op in een ruimte en je laat ze ontdekken hoe ze binnen een bepaalde tijd kunnen uitbreken. De uitdaging zit hem in het vinden van de juiste inzichten en de beste manieren om de puzzels op te lossen. Escape Rooms zijn waanzinnig populair om met een groep vrienden of collega’s te bezoeken en daarom zijn er ondertussen honderden in Nederland. Allemaal met een eigen thema en eigen sfeer.

De Escape Room van De Haalbare Kaart is niet alleen een fantastische activiteit met pittige uitdagingen, maar is daarnaast ook bedoeld om duidelijk te maken hoe de onderlinge samenwerking vorm krijgt. De opdrachten zijn samengesteld op basis van de verschillende gedragsstijlen. Hierdoor is het heel boeiend om te ontdekken waar de deelnemers goed samenwerken en waar het meer moeite kost om een opdracht op te lossen. Wordt er daadkrachtig opgetreden? Hoe creatief is de groep? Heeft men veel geduld of worden puzzels liever solistisch opgelost? Boeiende experimenten waar na afloop heel mooi op gereflecteerd kan worden en inzicht geeft in de verschillende kwaliteiten.

De Escape Room van De Haalbare Kaart wordt extra boeiend als voorafgaand een verkennende reis gemaakt wordt op de mat met de Wereld van Verschil (zie elders).

Waar is de Escape Room DHK?

Deze Escape Room komt naar je toe. Heel veel ruimte is niet nodig, een woonkamer of kantoor kan voldoende zijn. In alle gevallen, neem contact op over de mogelijkheden en de kosten.

Deze Escape Room duurt maximaal een uur, maar als je het hierbij laat zou dat een gemiste kans opleveren. Juist het evalueren over wat er gebeurt maakt deze Escape Room zo bijzonder. En om het helemaal mooi te maken is het goed om voorafgaand aan de activiteit met elkaar aandacht te besteden aan de verschillende gedragsstijlen binnen de groep. De mat met de Wereld van Verschil doet wonderen en geeft een fantastische verdieping aan het geheel.

Voor meer informatie: vul het contactformulier in en ik neem contact op!

Bert Bos

Met De Haalbare Kaart breng ik teams letterlijk in kaart en help ik om de energie binnen een team de juiste kant op te laten stromen. Ik gun ieder een prettige werkvloer zonder irritaties en zonder gedoe.